top of page
screenshot_20201113_132316_com.dropbox.a

 Hvem står bak Athletic Biotuning? 

Athletic Biotuning er basert på nyere prisvinnende forskning innen chronobiologi og en revolusjonerende medisinsk ernæringsmetode for behandling av metabolske og autoimmune forstyrrelser, utviklet av internasjonalt ledende spesialister innen feltet. Videreutviklingen til en holistisk fitness livsstilsmetode for folk flest har blitt ledet av Børre Bendiksen, ernæringsspesialisert fitness-fysioterapeut og tidligere medgründer og konseptutvikler i treningskjeden Elixia.

 

En  bakgrunn som fysioterapeut, coach og multisportutøver med over 30 års erfaring, metodetesting og fordypning i studier innen metabolske prosesser, idrettsmedisinsk ernæring, styrketreningsfysiologi og chronobiologi, har resultert i en spesialkompetanse innen epi-genetisk optimalisering av kroppsammensetning, langsiktig helse og fysisk prestasjonsevne.

screenshot_20211005-115431_dropbox~2.jpg

Gjennom flere års egen praktisering av Athletic Biotuning, er kroppssammensetning og prestasjonsnivå i dag i en alder av 55, tilbake til tilsvarende eller over nivået som konkurranseutøver i ungdomsårene (se videoen nedenfor) .

bottom of page