top of page

​Har du prøvd ulike metoder for å optimalisere din helse og utvikle en sunnere og mer atletisk kroppssammensetning, redusere din fettprosent eller bygge muskler, uten å lykkes med varige resultater som virkelig gjør en forskjell?

Har du tenkt at det skyldes dårlig genetikk, alder eller svak viljestyrke?

 

Sjansen er langt større for at den negative utviklingen og manglende resultater skyldes livsstilrelatert hormonell ubalanse og resistens i ditt stoffskifte, en tilstand standardiserte kosthold- og treningsmetoder basert på kalorirestriksjon og kardiotrening ikke har noen som helst reverserende innvirkning på.

Nyere, internasjonalt anerkjent forskning viser at utvikling av usunt forhøyet fettprosent og lav muskelmasse som over 50% av befolkningen i den vestlige verden lider av, i de aller fleste tilfeller kun er synlige fysiske symptomer på en underliggende, livsstilsrelatert systemisk hormonell resistens som gir ubalanse i kroppens appetittregulering og nedbremser stoffskiftet og muskelproteinsyntesen.

'

Den gode nyheten er at banebrytende forskning har ledet til en helt ny biologisk forståelse for hvordan hormonelle prosesser som regulerer appetittfølelse, fettforbrenning og muskelproteinsyntese gjennom enkle kostholdsgrep kan trenes opp til å gjennopprette en balansert effektitivitet, helt uten bruk av medisiner. Denne nye kunnskapen, understøttet av svært overbevisende klinisk evidens, har ledet til utvikling av AthleticBiotuning, en  kronobiologisk* livsstilsmetode som gjør vektmestring og reversering av fysisk forfall overraskende lett oppnåelig og en behagelig opplevelse for folk flest.

Investerer du 5 minutter i å lese videre kan det påvirke hvordan din helse og kropp utvikler seg resten av ditt liv!..

bottom of page