top of page
Anker 1

Frigjør ditt ubenyttet genetiske potensiale for atletisk kroppssammensetning og langsiktig helse i en alder av  30/40/50/60+ UTEN ekstrem trening, ubehagelig calorifokusert kosthold eller hormonterapi!

Kom i ditt livs form samtidig som du spiser godt og nyter livet!

HAR ALDER BLITT EN BEGRENSENDE FAKTOR?

Opplever du at din kroppssammensetning har endret seg gjennom årene og ikke lenger lever helt opp til din sporty identitetsfølelse eller ambisjoner om prestasjonsnivå og glede i din favorittsportsaktivitet? Har kroppen din blitt tyngre, svakere, mindre fleksibel eller mer utsatt for skade og leddsmerte? 

Athletic Biotuning™ er en banebrytende kronobiologisk livsstilsmetode som virker på systemisk hormonelt nivå og har gjort det overraskende lett for folk flest å lykkes med en varig, livsendrende optimalisering av kroppsfettprosent, muskelmasse og vitale helsebiomarkører.

  I motsetning til alle andre fitnessmetoder kan du med Athletic Biotuning spise deg helt mett av vanlig næringsrik mat du virkelig liker ved alle måltider uten vektøkning, når du er metabolsk adaptert til det nye, autoregulerende spisemønsteret! 

Skjermbilde 2023-06-25 153656.png

Har du prøvd forskjellige dietter eller treningsmetoder uten å oppnå de resultatene du håpet på? Anser du deg selv som en "low-responder" med genetiske begrensinnger som hindrer deg fra suksess i ditt forsøk på å redusere din fettprosent eller å bygge muskler? 

Manglende eller svake resultater skyldes i de fleste tilfeller ikke genetiske begrensninger. Isulinresistens og reduserte anabole og metabolske hormonelle prosesser som følge av et moderne vestlig spisemønster samt fravær av fysisk aktivitet med nødvendig stimulering for aktivering av muskulær hypertrofi-respons, er oftest den virkelige årsaken bak manglende resultater og tidlig fysisk forfall. Resultatet er en kropp med tapt sensitivitet for egne hormoner, avgjørende for effektiv energipartisjonering og proteinsyntese, prosesser som regulerer kroppsfett, muskelmasse, cellulær aldring og helsebiomarkører.

 

OG DE GODE NYHETENE?:

Athletic Biotuning har gjort det overraskende lett å reversere livsstilsrelaterte hormonelle ubalanser og fysisk forfall.

 

Ta en titt på hva Athletic Biotuning™ har gjort for andre:

Skjermbilde 2023-06-20 214741.png

HVORDAN ER DET MULIG?  

Athletic Biotuning (ABT) er en revolusjonerende fitness livsstilsmetode basert på prisvinnende forskning * i kronobiologi* og klinisk evidens fra en banebrytende medisinsk ernæringsmetode for behandling og reversering av insulinresistens og metabolske forstyrrelser, utviklet av internasjonalt ledende spesialister på feltet. Inspirert av de sensasjonelt gode kliniske resultatene i reversering av metabolske ubalanser og forbedring av kroppssammensetning og vitale helsebiomarkører, har norsk ernærings- og treningsspesialist videreutviklet og konvertert den medisinske metoden til en svært effektiv og bærekraftig lett levende fitness livsstilsmetode for de fleste med generell god helse.

 

ABT-metoden stimulerer insulinsensitiviteten og reaktiverer reduserte metabolske og anabolske prosesser tilbake mot yngre dagers langt mer effektive nivåer.

   Å gi kroppen HVA den trenger, NÅR den trenger det forandrer ALT!
vi kaller det: Athletic Biotuning!

Athletic Biotuning helseeffekter:

• Økt insulinsensivitet og stabilisering av blodsukker

 Forsterket proteinsyntese og økt restitusjonsevne

• Høyere hvileforbrenning og økt evne til fettforbrenning

• Reduksjon av kolesterol og potensielt helsefarlig visceralt fett (innvendig bukfett)

• Økt regenerering av immunceller/styrket immunforsvar

• Økt autofagi - cellenes evne til å bytte ut slitte deler med nye friske deler

• Økt produksjon av anabolske hormoner som regulerer kroppsammensetningen 

• Bedret leddhelse og økt bentetthet - forebygger osteoporose og brudd/skade

• Økt konsentrasjonsevne

• Reduksjon av inflammasjon/betennelser og oksidativt stress

• Økt generelt energinivå

• Bedret/stabilisert stemningsleie

• Bedret søvn/reduksjon av indre stress

Online coaching med norske ernæringsspesialiserte fitness-fysioterapeuter med spesialkompetanse innen optimalisering av kroppsammensetning, fysisk prestasjonsevne og langsiktig helse.

screenshot_20201113_132316_com.dropbox_e
screenshot_20201012_152615_edited.jpg
InShot_20201201_201144377~3_edited_edite

Contact:

Thank You for Your message!

Disclaimer:

Resultatene av Athletic Biotuning (ABT) vil variere  fra person til person, avhengig av genetisk disposisjon, treningsbakgrunn, helsetilstand, alder og personlig innsats. Tjenesten er ikke ment å skulle gi medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling av skader, lidelser eller sykdommer. Kunden er ansvarlig for konsekvensene av enhver underliggende sykdom eller skade, samt for eventuelle skader som måtte oppstå under utøvelsen av Athletic Biotuning. Selv om metodene som benyttes  i ABT ikke utgjør noen kjent økt helserisiko sammenlignet med annen trening og  kosthold, anbefales medisinsk screening av blodverdier og en generell helsesjekk med lege før du starter og underveis i Athletic Biotuning-programmet, som et forebyggende sikkerhetstiltak!

Trademark Copyright ©

The brand "Athletic Biotuning" and "athleticbiotuning.com" is protected by international trade mark copyright.

bottom of page