top of page
Anker 1
Mountains_edited.jpg
Opplever du at din kroppsammensetning har endret seg gjennom årene og ikke lenger lever helt opp til din sporty identitetsfølelse, din aktive livsstil eller dine ambisjoner for prestasjonsnivå, fremgang og glede i din favorittsport? Har kroppen din blitt stivere, svakere eller mer utsatt for skade? 

Kunne DU tenke deg å frigjøre ditt ubenyttede genetiske potensiale for ungdommelig, atletisk kroppssammensetning og langsiktig helse, SAMTIDIG som du spiser godt og nyter livets goder? Ta en titt på hva den revolusjonerende livsstilsmetoden Athletic Biotuning™  har gjort for andre;

screenshot_20210827_100927_edited_edited
screenshot_20210825_213518_edited.jpg
Before and after Fitness Transformation
Screenshot_20200928_090119_com_edited.jp

 NO STRICT DIET OR 
EXTREME WORKOUTS! 
 
Athletic Biotuning is NOT a diet! It's a sustainable feelgood lifestyle method,
FLEXIBLE and easy to adapt to any life situation!: 

 Hvordan er det mulig? 

 

Banebrytende nyere forskning som ble tildelt Nobels medisinske pris i 2016, har gitt oss en helt ny biologisk forståelse for hvordan regenerering av aldrede og defekte celler og anabolske og metabolske prosesser som regulerer kroppssammensetningen kan re-aktiveres og betydelig forsterkes gjennom et chronobiologisk tilpasset ernæringsmønster.

Disse epi-genetiske oppdagelsene har sammen med overbevisende kliniske evidens, ført til utviklingen av Athletic Biotuning™, en helsefremmende fitness livsstilsmetode som gjør varig optimalisering av kroppssammensetning overraskende enkelt oppnåelig, uansett alder og uten behov for fokus på kalorirestriksjoner, ekstreme treningsprogrammer eller hormonerstatningsterapi. Vi har gjort jobben for deg og satt denne nye kunnskapen i system og gjort den tilgjengelig som en lavterskel holistisk livsstilsmetode for folk flest!

Athletic Biotuning™  (ABT) er en forskningsbasert fitness livstilsmetode utviklet av helsefagfolk. Metoden virker på hormonelt nivå gjennom en kombinasjon av fysisk aktivitet og et fleksibelt, auto-regulerende chronobiologisk ernæringsmønster som tilpasser seg kroppens svært varierende, aktivitetsavhengige og døgnsykliske ernæringsbehov. Metoden re-sensibiliserer og reaktiverer nedsløvede metabolske og anabole prosesser som regulerer kroppssammensetning, immunforsvar og generelle helse-biomarkører tilbake mot yngre dagers langt mer effektive nivåer!

         Athletic Biotuning er IKKE en diett, men en fleksibel & behagelig livstilsmetode for varige resultater! 

Å gi kroppen HVA den trenger, NÅR den trenger det forandrer ALT!
vi kaller det:
Athletic Biotuning!

Gå fra karboavhengig lagringsmodus til ketogen fettforbrenningsmodus gjennom chronobiologisk makronæringsmessig måltidssammensetning tilpasset kroppens skiftende aktivitetsbetingede og døgnrytmiske svært varierende metabolske behov. Athletic Biotuning stimulerer kroppen til å frigjøre og benytte ketoner fra lagret kroppsfett som hovedenergikilde i stedet for glykogen, uten at du behøver å gå på en lavkarbodiett. 

I motsetning til alle andre metoder for å redusere fettprosenten, kan du med Athletic Biotuning spise deg helt mett av vanlig næringsrik mat du virkelig liker ved alle måltider uten vektøkning, når du er metabolsk adaptert til det nye, autoregulerende spisemønsteret!

Athletic Biotuning helseeffekter:

• Økt insulinsensivitet og stabilisering av blodsukker

 Forsterket proteinsyntese og økt restitusjonsevne

• Høyere hvileforbrenning og økt evne til fettforbrenning

• Reduksjon av kolesterol og potensielt helsefarlig visceralt fett (innvendig bukfett)

• Økt regenerering av immunceller/styrket immunforsvar

• Økt autofagi - cellenes evne til å bytte ut slitte deler med nye friske deler

• Økt produksjon av anabolske hormoner som regulerer kroppsammensetningen 

• Bedret leddhelse og økt bentetthet - forebygger osteoporose og brudd/skade

• Økt cellefornying gjennom autofagi/intracellulær detox

• Reduksjon av inflammasjon/betennelser og oksidativt stress

• Økt generelt energinivå

• Bedret/stabilisert stemningsleie

• Bedret søvn/reduksjon av indre stress

Online coaching med norske fitness-fysioterapeuter med spesialkompetanse innen optimalisering av kroppsammensetning, fysisk prestasjonsevne og langsiktig helse.

screenshot_20201113_132316_com.dropbox_e
InShot_20201201_201144377~3_edited_edite
screenshot_20201012_152615_edited.jpg

Athletic Biotuning 

 

Oslo, Norway

Athleticbiotuning.com

athleticbiotuning@gmail.com

Contact:

Thank You for Your message!

International online coaching by health professionals
specialized in sustainable body transformations

Disclaimer:

Resultatene av Athletic Biotuning (ABT) vil variere noe fra person til person, avhengig av genetisk disposisjon, treningserfaring, helsetilstand, alder og personlig innsats. Tjenesten er ikke ment å skulle gi medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling av skader, lidelser eller sykdommer. Kunden er ansvarlig for konsekvensene av enhver underliggende sykdom eller skade, samt for eventuelle skader som måtte oppstå under utøvelsen av Athletic Biotuning. Selv om metodene som benyttes  i ABT ikke utgjør noen kjent økt helserisiko sammenlignet med annen trening og  kosthold, anbefales medisinsk screening av blodverdier og en generell helsesjekk med lege før du starter og underveis i Athletic Biotuning-programmet, som et forebyggende sikkerhetstiltak!

Trademark Copyright ©

The brand "Athletic Biotuning" and "athleticbiotuning.com" is protected by international trade mark copyright.

bottom of page